Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 20 august 2021. Om de bază la SMURD la doar 18 ani; medalie, licitată pentru a ajuta un bebeluș

Observator de bine, 20 august 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 21.08.2021, 01:58

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 20 august 2021

1) La 18 ani, un tânăr din Baia Mare se poate lăuda cu peste 250 de intervenţii la care a participat alături de pompieri. Elevul a început să facă voluntariat în urmă cu doi ani, iar visul său este să lucreze la SMURD şi să salveze vieţi.

2) După două decenii, un român din Borşa a renunţat la viaţa din Italia şi s-a întors în oraşul natal pentru a-şi deschide o afacere. Bărbatul spune că i-a fost greu să o ia de la zero, însă acum magazinul său de cafea artizanală se bucură de mare succes.

3) O atletă din Polonia şi-a scos la licitaţie medalia obţinută la Jocurile Olimpice pentru a plăti operaţia la inimă a unui bebeluş de 8 luni. Impresionat de acest gest, patronul unui magazin a achitat pentru ea 125.000 de dolari şi i-a permis sportivei să îşi păstreze premiul.

4) O tânără din Belgia a plecat într-o călătorie de trei luni pentru a stabili un nou record mondial. Fata de 18 ani vrea să devină cea mai tânără persoană care zboară singură în jurul lumii.

5) Salvare pe muchie de cuţit la metrou din New York, după ce un călător a leşinat şi a căzut pe şine. Martorii au surprins momentul în care un poliţist îl ridică înapoi pe peron, cu doar câteva secunde înainte de sosirea trenului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 20 august 2021. Om de bază la SMURD la doar 18 ani; medalie, licitată pentru a ajuta un bebeluș