Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Observator de bine, 20 ianuarie 2022. Povestea şoferului care oferă curse gratuite copiillor cu dizabilităţi

Observator de bine, 20 ianuarie 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

De Ioana Scărlătescu la 20.01.2022, 18:25
Ioana Scărlătescu
Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 20 ianuarie

1) Un taximetrist din Suceava oferă o adevărată lecţie de omenie. Bărbatul oferă curse gratuite copiilor cu dizabilităţi, iar pe drum le pune desene animate şi le spune poveşti.

2) Pe lângă faptul că salvează vieţi, persoanele din Craiova care donează sânge vor fi şi premiate. Medicii din Craiova au organizat o tombolă în care un norocos va câştiga o excursie gratuită în Europa.

3) Un englez a găsit îngropată în pământ o monedă de aur, care valorează jumătate de milion de dolari. Potrivit legilor din Marea Britanie, bărbatul poate păstra toţi banii dacă va decide să o vândă.

4) Oamenii de ştiinţă au descoperit unul dintre cele mai mari recifuri de corali din lume. Se află la 30 de metri adâncime, în largul Tahiti, şi are formă de trandafir.

5) O grădină zoologică din Germania se mândreşte cu o pereche de gemeni de urşi polari. Micuţii s-au nscut în urmă cu două luni, iar imaginile cu ei au fost publicate recent pe reţelele sociale.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 20 ianuarie 2022. Povestea şoferului care oferă curse gratuite copiillor cu dizabilităţi