Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 20 iulie 2022. Transformarea staţiunii Eforie Sud, după patru ani de lucrări de modernizare

Observator de bine, 20 iulie 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 20.07.2022, 14:30

Ioana Scărlătescu
Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 20 iulie

1) Eforie Sud are de acum o nouă faţă, după lucrări de modernizare care au durat patru ani. Mai multe locuri şi-au recăpătat strălucirea de altădată, iar staţiunea a devenit preferata turiştilor de pe litoral.

2) Cel mai mare proiect de infrastructură rutieră de la Revoluţie încoace este aproape gata. Podul suspendat de la Brăila a costat jumătate de miliard de euro şi va deschis înainte de finalul anului.

3) Un italian de 98 de ani a devenit cel mai vârstnic absolvent de studii universitare. Bărbatul a obţinut cu notă maximă diploma de master în filosofie şi istorie la Universitatea din Palermo.

4) Brad Pitt îşi linişteşte fanii şi spune că declaraţiile sale privind retragerea din activitate au fost interpretate greşit. Actorul de 58 de ani s-a declarat dornic de noi proiecte şi a mărturisit că pensionarea e ultimul lucru la care se gândeşte.

5) Un inel care cântăreşte aproape un kilogram a ajuns în Cartea Recordurilor. Bijuteria are 25.000 de diamante montate manual, însă preţul nu este unul uriaş, cum mulţi se aşteptau: 95.000 de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 20 iulie 2022. Transformarea staţiunii Eforie Sud, după patru ani de lucrări de modernizare