Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 20 septembrie. Staţiunile Mangalia şi Saturn le-au pregătit deja surprize turiştilor pentru următorul sezon estival

Observator de bine, 20 septembrie 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 20.09.2022, 16:17

Ioana Scărlătescu
Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 20 septembrie

1) Veşti bune pentru şoferii din România. Măsura compensării preţului la benzină şi motorină cu 50 de bani a fost prelungită cu încă trei luni, până la finalul acestui an.

2) Staţiunile Mangalia şi Saturn le-au pregătit deja surprize turiştilor pentru următorul sezon estival. Faleza de trei kilometri a fost complet renovată şi "decorată" cu mobilier stradal modern.

3) Astăzi se împlinesc 48 de ani de la inaugurarea Transfăgărăşanului. Celebrii prezentatori de la "Top Gear" l-au desemnat "cel mai frumos drum din lume", după ce ce au venit să îl testeze în 2013.

4) Un fermier palestinian a făcut o descoperire uriaşă, în timp ce voia să planteze un măslin. Bărbatul a dat peste un mozaic bizantin care se află în stare excepţională.

5) La 58 de ani, Brad Pitt şi-a făcut debutul ca sculptor. Actorul şi-a prezentat operele la care a lucrat chiar şi 15 ore pe zi, într-o expoziţie organizată în Finlanda.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 20 septembrie. Staţiunile Mangalia şi Saturn le-au pregătit deja surprize turiştilor pentru următorul sezon estival