Video

Observator de bine, 21 aprilie 2021. Noi măsuri pentru accelerarea campaniei de vaccinare; Johnson & Johnson a primit undă verde

De Francesca Simionescu.
Publicat: 21.04.2021, 17:24.
Actualizat: 21.04.2021, 17:24

Observator de bine, 21 aprilie 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Francesca Simionescu prezintă Observator de bine

Francesca Simionescu îți oferă zilnic, de luni până vineri, o selecție de știri pozitive

Observator de bine, știrile zilei de 21 aprilie 2021

1) Premierul Florin Cîțu a anunțat noi măsuri pentru accelerarea campaniei de vaccinare. El spune că limita de persoane care pot fi înregistrate de un aparținător în platformă va fi eliminată.

2) Tesla a deschis în această lună primele două stații supercharger din România. Stațiile au fost lansate la București și Timișoara și sunt dotate cu câte șase prize.

3) Johnson & Johnson va relua distribuirea vaccinului său în Europa. Agenția Europeană a Medicamentului a anunțat că beneficiile serului sunt mai mari decât riscurile.

4) România va găzdui Campionatul European de fotbal sub 19 ani, în 2025. UEFA anulase ediția din acest an din cauza pandemiei.

5) O echipă de cercetători din Japonia a dezvoltat o alternativă la testul Covid de tip PCR. Noua metodă oferă rezultate în 5 minute, față de o oră cât durează în prezent.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.