Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 21 aprilie 2021. Noi măsuri pentru accelerarea campaniei de vaccinare; Johnson & Johnson a primit undă verde

Observator de bine, 21 aprilie 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 21.04.2021, 17:24

Francesca Simionescu prezintă Observator de bine
Francesca Simionescu îți oferă zilnic, de luni până vineri, o selecție de știri pozitive
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Observator de bine, știrile zilei de 21 aprilie 2021

1) Premierul Florin Cîțu a anunțat noi măsuri pentru accelerarea campaniei de vaccinare. El spune că limita de persoane care pot fi înregistrate de un aparținător în platformă va fi eliminată.

2) Tesla a deschis în această lună primele două stații supercharger din România. Stațiile au fost lansate la București și Timișoara și sunt dotate cu câte șase prize.

3) Johnson & Johnson va relua distribuirea vaccinului său în Europa. Agenția Europeană a Medicamentului a anunțat că beneficiile serului sunt mai mari decât riscurile.

4) România va găzdui Campionatul European de fotbal sub 19 ani, în 2025. UEFA anulase ediția din acest an din cauza pandemiei.

5) O echipă de cercetători din Japonia a dezvoltat o alternativă la testul Covid de tip PCR. Noua metodă oferă rezultate în 5 minute, față de o oră cât durează în prezent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 21 aprilie 2021. Noi măsuri pentru accelerarea campaniei de vaccinare; Johnson & Johnson a primit undă verde