Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 21 decembrie 2022. Sat din România, printre cele mai atractive destinații turistice din lume

Observator de bine, 21 decembrie 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 21.12.2022, 16:14

Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 21 decembrie 2022

1) Un sat din România este considerat unul dintre cele mai atractive destinații turistice din întreaga lume. Aflat în Transilvania, Răşinari a primit distincția de la specialiştii Organizaţiei Mondiale a Turismului.

2) Descoperire uluitoare a arheologilor pe şantierul autostrăzii Moldova. Săpăturile au scos la lumină un mormânt princiar al unui războinic din perioada migrațiilor, care a avut loc acum 1.600 de ani.

3) Prima creşă "verde" din România a fost construită în doar patru luni. Se află în Fălticeni, a costat 15 milioane de euro, iar banii au venit de la Uniunea Europeană.

4) Ziua şi recordul pentru Leo Messi, care a devenit recent campion mondial cu Argentina. Fotografia postată de acesta cu trofeul a devenit cea mai apreciată imagine din istoria Instagram, cu peste 66 de milioane de like-uri.

5) Un american a dat lovitura vieții sale, după ce a câștigat de șase ori la loterie, folosind aceleași numere. Întrebat de ce nu a vrut deloc să schimbe combinaţia de pe bilete, bărbatul spune că s-a bazat pe intuiţia sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 21 decembrie 2022. Sat din România, printre cele mai atractive destinații turistice din lume