Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 21 februarie 2022. Performanţă uriaşă reuşită în premieră de România la polo

Observator de bine, 21 februarie 2022, prezentat de Mihaela Donosa.

de Mihaela Donosa

la 21.02.2022, 17:42

Mihaela Donosa
Mihaela Donosa

Observator de bine, știrile zilei de 21 februarie

1) Un bărbat a reuşit să supravieţuiască în mod miraculos timp de 54 de ore pe feribotul care a luat flăcări în Corfu. Pasagerul de 21 de ani a stat timp de trei zile în pupa vasului, iar apoi a reuşit să se salveze singur.

2) Australia şi-a resdeschis astăzi graniţele pentru turişti, după mai bine de doi ani de restricţii severe. Ţara are una dintre cele mai mari rate de vaccinare cu două doze din lume, peste 94%.

3) O fotografie din 1924 ar putea deveni cea mai scumpă din lume. Imaginea a fost realizată de celebrul artist Man Ray, iar valoarea sa este estimată la 7 milioane de dolari.

4) Performanţă uriaşă reuşită în premieră de România la polo. Ambele naţionale, feminină şi masculină, s-au calificat la turneul final al Campionatului European.

5) O femeie din Statele Unite şi-a regăsit caţelul la 12 ani de la dispariţie. Un agent de poliţie a găsit patrupedul pe o proprietate abandonată, iar după ce i-a scanat microcipul l-a dus înapoi la stăpână.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 21 februarie 2022. Performanţă uriaşă reuşită în premieră de România la polo