Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 21 iulie 2022. David Popovici, decorat; pompierii români, lăudaţi iar de greci

Observator de bine, 21 iulie 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 21.07.2022, 16:11

Oana Ormenişan
Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 21 iulie

1) David Popovici şi antrenorul său au fost decoraţi de preşedinte pentru rezultatele obţinute la Campionatul Mondial din Ungaria. Sportivul român a cucerit aurul la probele de 100 şi 200 de metri liber şi a intrat în istoria nataţiei.

2) O româncă din cadrul Forţelor Aeriene a devenit faimoasă după ce s-a fotografiat cu Tom Cruise. Căpitanul Claudia Pop spune că actorul este cel care a abordat-o, fiind impresionat de uniforma pe care o purta.

3) Pompierii români sunt din nou apreciaţi pentru ajutorul oferit Greciei, care se luptă cu incendii de vegetaţie. Într-o singură zi, aceştia au intervenit în condiţii extrem de periculoase şi au protejat 50 de locuinţe ameninţate de flăcări.

4) Ultima fotografie cunoscută cu Mihai Eminescu a fost vândută la licitaţie cu 6.000 de euro. Imaginea a fost realizată în 1887, iar până în prezent experţii au certificat numai patru poze ale poetului.

5) Un american a câştigat de două ori marele premiu la loto, după ce a jucat aceleaşi numere. În total, bărbatul s-a ales cu o sumă impresionantă, 600.000 de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 21 iulie 2022. David Popovici, decorat; pompierii români, lăudaţi iar de greci