Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 21 iunie 2021. Niciun caz nou de covid in 26 de județe; Ovații pentru Regina Elisabeta a II-a

Observator de bine, 21 iunie 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 21.06.2021, 21:59

Francesca Simionescu
Francesca Simionescu

Observator de bine, știrile zilei de 21 iunie 2021

1) România a înregistrat astăzi doar 26 de noi infectări cu coronavirus, cel mai mic nivel din acest an. În 26 de judeţe nu s-a înregistrat niciun caz nou de îmbolnăvire cu SARS COV-2.

2) La două luni de la moartea Prinţului Philip, Regina Elisabeta a II-a a respectat tradiţia şi a mers la cursele de cai din Ascot. Suverana s-a arătat zâmbitoare şi bine dispusă, iar publicul a primit-o cu aplauze şi ovaţii.

3) Agricultorii români s-au adaptat vremurilor şi îşi lucrează pământul cu ajutorul dronelor. Aparatele de ultimă generaţie îi ajută pe fermieri să economisească atât timp, cât şi bani.

4) Maraton de vaccinare organizat în aceste zile la Biserica Neagră din Braşov. Persoanele au fost primite în acorduri de orgă şi au putut vizita gratuit lăcaşul de cult.

5) Românii au la dispoziţie în această vară încă un litoral, în vestul ţării. Autorităţile au amenajat la lacul Ghioroc din Arad o plajă cu palmieri, iar turiştii spun că atmosfera este ca la Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 21 iunie 2021. Niciun caz nou de covid in 26 de județe; Ovații pentru Regina Elisabeta a II-a