Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 21 septembrie 2021. A venit iarna pe cel mai spectaculos drum din România

Observator de bine, 21 septembrie 2021, prezentat de Mihaela Călin.

Mihaela Călin
de Mihaela Călin

la 22.09.2021, 00:05

Mihaela Călin
Mihaela Călin

Observator de bine, știrile zilei de 21 septembrie 2021

1) Mai mulţi studenţi şi absolvenţi ai Facultăţii de Arhitectură se luptă să readucă la viaţă Băile Herculane. În urmă cu mai bine de un secol, staţiunea era considerată cea mai frumoasă de pe continent.

2) A venit iarna pe cel mai spectaculos drum din România! Prima ninsoare din acest sezon a căzut pe Transfăgărăşan, la 2.000 de metri altitudine.

3) Statele Unite îşi redeschid frontierele pentru cetăţenii europeni şi britanici. Persoanele vaccinate vor putea intra din nou pe teritoriul american din luna noimebrie a acestui an.

4) Fiica marelui artist Pablo Picasso a donat statului francez nouă opere de artă semnate de tatăl ei. Creaţiile vor putea fi admirate începând de anul viitor, la Muzeul Picasso.

5) Prinţesa Beatrice a Marii Britanii a devenit mamă pentru prima dată. Nepoata reginei Elisabeta a II-a a făcut anunţul pe contul de Twitter şi a transmis mulţumiri personalului medical.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 21 septembrie 2021. A venit iarna pe cel mai spectaculos drum din România