Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 22 decembrie 2021. Prima pârtie olimpică din România a fost inaugurată

Observator de bine, 22 decembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 22.12.2021, 19:21

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 22 decembrie

1) Veste extraordinară pentru iubitorii sporturilor de iarnă! Prima pârtie olimpică din România a fost inaugurată în stațiunea Borșa.

2) Emma Răducanu este noul ambasador al companiei aeriene British Airways. Vestea vine la câteva zile după ce sportiva de origine română a fost desemnată personalitatea sportivă a anului în Marea Britanie.

3) O fetiţă de doar două zile a supravieţuit miraculos timp de două zile în jungla din Thailanda, după ce a fost abandonată. Micuţa a fost salvată de localnici, care i-au auzit ţipetele, iar medicii au anunţat că este în stare bună.

4) Un embrion de dinozaur care era aproape să eclozeze a fost descoperit în China. Oamenii de ştiinţă spun că are în jur de 70 de milioane de ani şi că nu au mai văzut niciodată un exemplar atât de bine păstrat.

5) Atmosferă de sărbătoare la Grădina Zoologică din Londra. "Locatarii" au primit cadouri frumos împachetate, în care se aflau gustările lor preferate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 22 decembrie 2021. Prima pârtie olimpică din România a fost inaugurată