Antena Meniu Search
x

O fetiţă de doar două zile a fost abandonată într-o pădure din Thailanda. A supravieţuit miraculos în sălbăticie, iar câţiva localnici au salvat-o

O fetiţă de doar două zile a fost găsită în viaţă într-o pădure din Thailanda. A supravieţuit miraculos după ce a fost abandonată acolo imediat după naştere.

de Redactia Observator

la 01.05.2022, 16:13

Ftiţa a fost găsită de câţiva localnici
Ftiţa a fost găsită de câţiva localnici - Captură Video

Câţiv localnici au fost cei care au dat alerta, după ce au descoperit-o pe micuţă în pădurea din provincia Krabi. Fetiţa avea zgârieturi și vânătăi pe față și fusese muşcată de insecte. Nu purta haine și stătea întinsă între mai multe frunze. Până la sosirea medicilor, localnicii au fost cei care au avut grijă de copil. Ulterior, copila a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare. Este ţinută sub observaţie, iar medicii au transmis că starea ei este una bună şi nu prevăd lte probleme de sănătate, scrie Daily Mail.

A supravieţuit miraculos având în vedere că zona în care a fost găsită este populată de animale sălbatice xtrem de periculoase şi chiar de cobre şi pitoni, iar temperaturile din timpul zilei sunt foarte ridicate. Un purtător de cuvânt al poliției a spus că o caută pe mama fetiței, dar fără camere de supraveghere in zonă le este dificil să găsească vinovata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O fetiţă de doar două zile a fost abandonată într-o pădure din Thailanda. A supravieţuit miraculos în sălbăticie, iar câţiva localnici au salvat-o