Antena Meniu Search
x

Observator de bine, 22 februarie 2022. Jaqueline Cristian a reuşit marea surpriză a turneului de tenis de la Doha

Observator de bine, 22 februarie 2022, prezentat de Mihaela Donosa.

de Mihaela Donosa

la 22.02.2022, 17:30

Mihaela DonosaMihaela Donosa
Mihaela Donosa

Observator de bine, știrile zilei de 22 februarie

1) Doi poliţişti şi un elev din Focşani au salvat în ultima clipă un tânăr care voia să îşi ia zilele. Cei trei eroi au intrat peste el în casă şi i-au acordat primul ajutor, după care au purtat o discuţie pentru a-i alunga gândurile negre.

2) Jaqueline Cristian a reuşit marea surpriză a turneului de tenis de la Doha, după ce a ajuns pe tabloul principal din postura "lucky loser". Sportiva româncă a trecut de locul 11 mondial în doar două seturi şi s-a calificat în turul secund.

3) Dubai a inaugurat astăzi "muzeul viitorului", clădirea considerată de experţi "o minune arhitecturală". Pentru 39 de dolari, cât costă un bilet, turiştii pot admira cele mai noi tehnologii, care vor defini lumea de mâine.

4) Marea Britanie va elimina joi toate restricţiile impuse în trecut pentru limitarea pandemiei. Premierul Boris Johnson a anunţat şi că persoanele testate pozitiv nu vor mai fi obligate să se izoleze.

5) Primul hovercraft de lux din lume a fost dezvăluit publicului. Poate merge atât pe apă cât şi pe uscat, atinge o viteză maximă de 190 de kilometri pe oră, iar preţul lui este de 90.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 22 februarie 2022. Jaqueline Cristian a reuşit marea surpriză a turneului de tenis de la Doha