Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 22 ianuarie 2021. Aur și bronz pentru România la Campionatele Mondiale de Bob de la Saint Moritz

Observator de bine: Aur și bronz pentru România la Campionatele Mondiale de Bob de la Saint Moritz; pista aeroportului din Bacău a fost modernizată.

de Redactia Observator

la 22.01.2021, 19:50

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 22 ianuarie 2021

1) Restricțiile din București se vor relaxa de luni. Vizate sunt restaurantele, barururile, cafenelele, dar și sălile de spectacol, teatrele și cinematografele.

2) Aur și bronz pentru România la Campionatele Mondiale de Bob de la Saint Moritz. Mihai Tentea și Ciprian Daroczi, antrenați de Iulian Păcioianu au câștigat titlul mondial la U23 și medalia de bronz la U26.

3) O cățelușă a stat zile întregi în fața unei clinici din Turcia, acolo unde știa că se află stăpânul său. Aceasta nu s-a mișcat de acolo, până în ziua externarii.

4) Jill Biden a anunțat primul proiect în calitate de Primă Doamnă a Statelor Unite. Aceasta se implică în educație și susține planul de redeschidere a școlilor de peste Ocean.

5) Pista aeroportului din Bacău a fost modernizată. Noua pistă are o lungime de 2.500 de metri și o lățime de 45 de metri și are o platformă pentru manevrarea înapoi a aeronavei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 22 ianuarie 2021. Aur și bronz pentru România la Campionatele Mondiale de Bob de la Saint Moritz