Antena Meniu Search
x

Un cățel și-a așteptat stăpânul zile în șir în fața spitalului unde acesta fusese internat, în Turcia

Un câine devotat a venit zi de zi la spitalul unde stăpânul său fusese internat pe 14 ianuarie, Animalul de companie a urmărit ambulanța care l-a transportat pe bărbat la spitalul din Turcia. 

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 22.01.2021, 11:41

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Profimedia Images
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Femela pe nume Boncuk a urmărit ambulanța, în care se afla stăpânul său, până la spitalul Trabzon. Zi de zi, pe perioada cât Cemal Senturk a fost internat, patrupedul venea la spital și aștepta câteva ore în fața clădirii, scrie The Guardian.

Fiica pacientului, Aynur Egeli, a declarat că chiar dacă o va lua pe Boncuk acasă, câinele va fugi înapoi la spital.

Un paznic al spitalului a declarat pentru presa locală că animalul „vine în fiecare zi în jurul orei 9:00 și așteaptă până se face seară".

„Când ușa se deschide, își bagă capul înăuntru”.

Miercuri, Boncuk și-a revăzut în sfârșit stăpânul, când acesta afost adus afară într-un scaun cu rotile. „Este foarte obișnuită cu mine. Și mie mi-e dor de ea”, a declarat bărbatul.

Senturk a fost externat miercuri și s-a întors acasă alături Boncuk.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un câine și-a așteptat timp de o lună stăpânul mort de Covid, în fața unui spital din Mexic

Un câine a impresionat angajații unui spital din Mexic după ce a petrecut o lună de zile dând târcoale unității medicale din Tamaulipas și așteptându-și în zadar stăpânul bolnav de Covid să îl ia acasă. Medicii l-au numit Covito, după boala care i-a ucis stăpânul.

Fără să știe că nu va veni niciodată ziua în care își va vedea ființa iubită ieșind pe ușile spitalului, Covito a așteptat zile și nopți în afara unui spital din Nuevo Laredo. Povestea lui extrem de tristă a făcut înconjurul lumii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Inedit » Un cățel și-a așteptat stăpânul zile în șir în fața spitalului unde acesta fusese internat, în Turcia