Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 23 septembrie 2021. Daren Cahill i-a transmis un mesaj emoţionant Simonei Halep, la finalul colaborării

Observator de bine, 23 septembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 23.09.2021, 21:48

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 23 septembrie 2021

1) Un nou studiu dezvăluie că două doze de Johnson and Johnson au eficienţă de 94% împotriva COVID. Datele arată şi că riscul de spitalizare scade cu peste 80% în cazul persoanelor infectate.

2) Daren Cahill i-a transmis un mesaj emoţionant Simonei Halep, la finalul colaborării dintre cei doi. Antrenorul australian a scris pe Twitter că au avut parte de o "călătorie incredibilă", de-a lungul a şase ani.

3) Singurul vagon-salon de mocăniţă din țară poate fi admirat în aceste zile la Sibiu. A fost fabricat în urmă cu mai bine de 200 de ani, iar în prezent este folosit la evenimente speciale.

4) Tendinţele pentru sezonul primăvară-vară sunt dictate zilele acestea la săptămâna modei de la Milano. Una din primele colecţii prezentate a fost cea a casei Fendi, inspirată din anii '70.

5) Poliţiştii croaţi au reuşit să rezolve misterul unei persoane cu amnezie, găsită pe litoralul Mării Adriatice. Spre surpriza lor, femeia este un designer din Statele Unite, care a făcut creaţii pentru staruri de la Hollywood.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteți de acord ca evazioniștii sub 1 milion de euro să scape de închisoare dacă dau banii înapoi?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 23 septembrie 2021. Daren Cahill i-a transmis un mesaj emoţionant Simonei Halep, la finalul colaborării