Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 24 februarie 2022. O fetiţă de 12 ani din Constanţa a devenit eroină pentru mama sa

Observator de bine, 24 februarie 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 24.02.2022, 18:43

Ioana Scărlătescu
Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 24 februarie

1) O fetiţă de 12 ani din Constanţa a devenit eroină pentru mama sa, care fusese atacată de fostul iubit. Adolescenta a sunat la 112 să ceară ajutor, iar medicii au reuşit să îi salveze viaţa.

2) România vine în ajutorul statelor cu rata de vaccinare foarte mică. Peste un milion de doze de la AstraZeneca au fost donate mai multor ţări, printre care Pakistan, Algeria şi Libia.

3) Poveste de succes a unui tânăr de 36 de ani din Gorj, care a renunţat la jobul stabil pentru a se ocupa cu horticultura. În numai 6 ani, bărbatul a ajuns să aiba una dintre cele mai mari pepiniere din ţară.

4) Imagini spectaculoase cu Kate Middleton, aflată în vizită în Danemarca. Ducesa de Cambridge a stat de vorbă cu copiii de la o grădiniţă şi s-a apucat să spargă lemne, la rugămintea copiilor.

5) Elon Musk, cel mai bogat om din lume, iubeşte din nou. Presa a publicat primele imagini cu iubita acestuia, actriţa australiancă Natasha Bassett.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 24 februarie 2022. O fetiţă de 12 ani din Constanţa a devenit eroină pentru mama sa