Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 24 ianuarie 2023. Un căţel Chihuahua s-a întors alături de stăpâni la 7 ani de la dispariţie

Observator de bine, 24 ianuarie 2023, prezentat de Oana Ormenişan. 

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 24.01.2023, 14:56

Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 24 ianuarie 2023

1) Liceenii de clasa a XII-a care învaţă bine pot să intre la facultate înainte să dea Bacalaureatul. Politehnica Bucureşti a dat startul admiterii anticipate, făcută după modelul american.

2) Olanda a confirmat că susţine în continuare aderarea ţării noastre la Schengen. Vicepremierul Ţărilor de Jos spune că se va implica activ în găsirea unei soluţii, pentru a se ajunge la un consens la nivel european.

3) Avatar 2 domină box office-ul nord-american şi ar putea deveni cel mai de succes film din istorie. Producţia a depăşit încasări de 2 miliarde de dolari la nivel mondial, la numai o lună de la lansare.

4) Un băieţel de 4 ani din Marea Britanie a devenit cel mai tânăr membru Mensa din ţară. Copilul cu IQ-ul de 139 a învăţat singur să citească la 2 ani şi ştie 6 limbi străine.

5) Un căţel Chihuahua s-a întors alături de stăpâni la 7 ani de la dispariţie. Poliţiştii l-au găsit într-un apartament abandonat şi l-au dus la veterinar, care i-a aflat adresa după ce i-a citit microcipul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 24 ianuarie 2023. Un căţel Chihuahua s-a întors alături de stăpâni la 7 ani de la dispariţie