Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 24 octombrie 2022. Trei pompieri au salvat o familie dintr-un incendiu; O româncă a devenit campioană mondială la fitness

Observator de bine, 24 octombrie 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 24.10.2022, 09:22

Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 24 octombrie

1) Comisia Europeană a autorizat plata primei cereri din cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență. România va primi o tranşă 2,6 miliarde de euro pentru revitalizarea economiei.

2) O româncă de 28 de ani a devenit campioană mondială la fitness. În cadrul competiţiei care a avut loc în Coreea de Sud, sportivii români au mai obţinut o medalie de argint şi una de bronz.

3) Trei pompieri din Satu Mare, aflaţi în timpul liber, au salvat o familie dintr-un incendiu. Proprietarii locuinţei dormeau, astfel că fără intervenţia acestora finalul putea fi unul tragic.

4) Castelul Banffy şi-a deschis porţile pentru vizitatorii cu o surpriză uriaşă. Turiştii îşi pot folosi smartphone-urile pentru a vedea cum trăiau nobilii acum sute de ani, cu ajutorul realităţii augmentate.

5) Un tablou al Regelui Charles al III-lea a fost vândut în licitaţie cu un preţ de zece ori mai mare decât era estimat. Cei 6.500 de euro plătiţi de cumpărător vor merge la o organizaţie caritabilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie recent de meseriaşi şi nu aţi găsit?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 24 octombrie 2022. Trei pompieri au salvat o familie dintr-un incendiu; O româncă a devenit campioană mondială la fitness