Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 27 decembrie 2021. Emma Răducanu, decorată alături de Daniel Craig

Observator de bine, 27 decembrie 2021, prezentat de Mihaela Donosa.

de Mihaela Donosa

la 27.12.2021, 16:52

Mihaela Donosa
Mihaela Donosa

Observator de bine, știrile zilei de 27 decembrie

1) Emma Răducanu va fi decorată cu Ordinul Imperiului Britanic, fiind cea mai tânără persoană care primeşte distincţia. Ceremonia va avea loc în prima zi a Noului An, iar la ea vor lua parte actorul Daniel Craig şi jucătorii echipei naţionale de fotbal.

2) Epidemiologii anunţă că în 2022 lumea va scăpa de pandemia de covid-19. Studiile făcute în mai multe ţări arată că varianta Omicron ar putea fi cea din urmă cu super-mutaţii.

3) Reușită medicală excepțională la Spitalul Regina Margherita din Italia. Un bebeluş diagnosticat cu o tumoră rară a fost salvat datorită unei operaţii care a fost efectuată în timpul naşterii.

4) Arnold Schwarzenegger a donat 250.000 de dolari pentru veteranii fără adăpost. Actorul de origine austriacă a publicat pe Twitter fotografii cu locuinţele care au fost cumpărate şi cu beneficiarii acestora.

5) “Spider-Man: No Way Home” a devenit primul film lansat în pandemie cu încasări de peste un miliard de dolari. Producţia cu Tom Holland în rol principal a fost lansată în urmă cu numai două săptămâni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 27 decembrie 2021. Emma Răducanu, decorată alături de Daniel Craig