Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 27 ianuarie 2022. Pompierul Iulian Rotariu, de la ISU Botoșani, a câștigat ultramaratonul NOMAD

Observator de bine, 27 ianuarie 2022, prezentat de Mihaela Donosa.

de Mihaela Donosa

la 27.01.2022, 17:38

Mihaela Donosa
Mihaela Donosa

Observator de bine, știrile zilei de 27 ianuarie

1) Pompierul Iulian Rotariu, de la ISU Botoșani, a câștigat ultramaratonul NOMAD, desfăşurat în Laponia. El a alergat cei 237 de kilometri în 48 de ore, stabilind un nou record al competiţiei.

2) O femeie din Timişoara care a stat intubată 2 luni cu COVID-19 a născut o fetiță perfect sănătoasă. Micuţa va primi numele medicului care a îngrijit-o pe mamă, Adelina.

3) Anamaria Vartolomei a fost nominalizată la premiile César, cele mai prestigioase distincţii din Franţa. Născută la Bacău în 1999, actriţa se numără printre favoriţi la categoria "cea mai bună tânără speranţă feminină".

4) Un gorjean a reuşit să îşi transforme gospodăria într-o adevărată operă de artă. Bărbatul a construit în propria curte nu doar o casă, ci şi mai multe anexe, toate din sticle.

5) Danemarca se pregăteşte să elimine toate restricțiile până la sfârșitul lunii ianuarie. Decizia a fost luată la recomandarea experţilor, care susţin că pandemia este sub control.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 27 ianuarie 2022. Pompierul Iulian Rotariu, de la ISU Botoșani, a câștigat ultramaratonul NOMAD