Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 28 octombrie 2021. Visul american ar putea deveni o realitate pentru români

Observator de bine, 28 octombrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 28.10.2021 , 18:49

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 28 octombrie 2021

1) O pictură murală uriaşă înfrumuseţează o stradă din centrul Clujului. A fost realizată de doi artişti francezi, pentru a celebra prietenia cu oraşul Nantes.

Articolul continuă după reclamă

2) Visul american ar putea deveni o realitate pentru români. Statele Unite iau în calcul eliminarea vizelor pentru turiştii care vor sta cel mult 90 de zile.

3) Aeroportul Internațional din Cluj a fost desemnat cel mai bun din Europa la categoria celor sub 5 milioane de pasageri. Premiul a fost acordat în special pentru gestionarea activităţii pe tot parcursul pandemiei de coronavirus.

4) Adele a dezvăluit că va susţine primele concerte după o pauză de 5 ani. Cântăreaţa a programat două spectacole în luna iulie a anului viitor, în Londra.

5) Un ciclist iubitor de adrenalină a găsit o soluţie ieşită din comun pentru a atrage atenţia asupra schimbărilor climatice. Tânărul a urcat cu bicicleta pe braţul unei turbine eoliene uriaşe dintr-o insulă scoţiană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cât de uşor vă este să operaţi în sistemul e-Factura?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 28 octombrie 2021. Visul american ar putea deveni o realitate pentru români