Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 29 august. Paul Georgescu a devenit primul român care a traversat înot Canalul Nordic

Observator de bine, 29 august 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 29.08.2022, 16:58

Ioana Scărlătescu
Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 29 august

1) Paul Georgescu a devenit primul român care a traversat înot Canalul Nordic. Sportivul de 43 de ani a terminat traseul lung de 35 de kilometri în 11 ore.

2) România este pe locul patru în topul ţărilor din Europa cu cele mai bune recenzii din partea turiştilor. Destinaţiile preferate de străini sunt Delta Dunării, Transfăgărăşanul şi Transalpina.

3) Cel mai prestigios eveniment din lumea ciclismului a avut prima ediţie la noi în ţară. 1.300 de concurenţi, amatori şi profesionişti, au luat parte la traseul de 85 de kilometri din cadrul L’Étape România by Tour de France.

4) Keanu Reeves le-a făcut unor tineri îndrăgostiţi o surpriză uriaşă, chiar la nunta lor. Mirele l-a văzut pe actor la un bar din apropiere şi l-a chemat să bea un pahar cu invitaţii, o ofertă pe care a acceptat-o imediat.

5) O tânără din Marea Britanie a atras atenţia presei internaţionale după ce s-a calificat în finala "Miss Anglia" fără a purta pic de machiaj. Câştigătoarea se va decide în luna octombrie, iar studenta a anunţat deja că plănuieşte să concureze la fel, fără retuşuri şi îmbunătăţiri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 29 august. Paul Georgescu a devenit primul român care a traversat înot Canalul Nordic