Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 29 decembrie 2021. Poliţistul incoruptibil din Braşov, premiat cu Placheta de Onoare

Observator de bine, 29 decembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 29.12.2021, 21:18

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 29 decembrie

1) Un agent de la circulaţie din Braşov a fost premiat pentru profesionalismul său cu Placheta de Onoare. Poliţistul este prezent la datorie de 26 de ani şi este recunoscut pentru faptul că întotdeauna a refuzat mita oferită de şoferi.

2) O familie din Timiş a salvat pe banii proprii Moara de apă din localitate. După ce a fost reabilitat complet, obiectivul se pregăteşte acum să intre în circuitul turistic din Banat.

3) Un român a devenit turistul cu numărul 1.300.000 în Maldive în acest an. Bărbatul a fost întâmpinat pe aeroport de mai mulţi oficiali şi a primit cadouri din partea Ministerului Turismului.

4) În lipsa zăpezii, localnicii din Constanţa au avut o idee inedită pentru a înfrumuseţa plaja. În Mamaia, a apărut Omul de ...Nisip, decorat cu zeci de scoici.

5) O femeie-pilot din Belgia, în vârstă de 27 de ani, a devenit vedetă pe Instagram. Tânăra a învăţat să zboare la Blue Air, iar acum îşi încântă urmăritorii cu imagini din locurile exotice pe care le vizitează.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 29 decembrie 2021. Poliţistul incoruptibil din Braşov, premiat cu Placheta de Onoare