Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 3 august 2021. Anul școlar va începe cu toți elevii în bănci; orașul Galați, plasat într-un top european

Observator de bine, 3 august 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 03.08.2021, 21:42

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 3 august 2021

1) Noul an şcolar va începe pe 13 septembrie, cu prezenţă fizică pentru toţi elevii şi fără scenarii de funcţionare. Ministrul Educaţiei a declarat că datele existente îi permit să fie optimist cu privire la desfăşurarea fără probleme a cursurilor.

2) Oraşul Galaţi a fost plasat de britanici în topul destinaţiilor europene unde se mănâncă bine. Jurnaliştii englezi l-au pus pe locul 6 într-un clasament condus de Lisabona, Florenţa şi Atena.

3) La doi ani după ce cazul ei a fost prezentat în cadrul campaniei Ajut Eu, Loredana oferă o lecţie de viaţă. Imobilizată din adolescenţă în scaunul cu rotile, fata a absolvit masterul în Drept şi se pregăteşte să devină procuror.

4) Un urangutan de la o grădină zoologică din Indonezia a devenit vedetă pe internet, după ce a fost filmat în timp ce poartă ochelari de soare. Animalul i-a "împrumutat" după ce a observat că i-au căzut unei turiste în cuşcă, iar după aceea s-a afişat mândru cu ei.

5) În peste 40 de oraşe din Brazilia a nins pentru prima dată în ultimii 64 de ani. Oamenii au profitat de ocazie pentru a face poze și a se juca în zăpadă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 3 august 2021. Anul școlar va începe cu toți elevii în bănci; orașul Galați, plasat într-un top european