Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 3 noiembrie 2022. O femeie din Spania a supravieţuit în mod excepţional la 12 tumori

Observator de bine, 3 noiembrie 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 03.11.2022, 16:12

Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 3 noiembrie

1) Lista de medicamente gratuite şi compensate va fi extinsă începând cu data de 1 decembrie. Opt dintre tratamentele nou introduse sunt destinate pacienţilor cu afecţiuni oncologice.

2) Un bărbat din Neamţ a descoperit un tezaur vechi de 3.000 de ani, cu ajutorul detectorului de metale. Este vorba despre mai multe bijuterii din bronz, care ar fi fost folosite în timpul unor ceremonii, acum trei milenii.

3) Pasajul Domneşti, aflat într-una din cele mai aglomerate intersecţii din Bucureşti, se deschide pe 15 noiembrie. Lucrarea are integrată un sistem inteligent, care permite reglajul intensității luminii în funcție de trafic, pentru a face economie.

4) O femeie din Spania uimeşte lumea medicală, după ce a supravieţuit în mod excepţional la 12 tumori. Cazul ei este analizat acum de cercetători, care vor să afle metode mai eficiente de tratare a cancerului.

5) Trailerul oficial pentru "Avatar 2: Calea apei" a fost lansat. Cel mai aşteptat film al anului va apărea în cinematografe în luna decembrie, la 13 ani distanţa de la prima parte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 3 noiembrie 2022. O femeie din Spania a supravieţuit în mod excepţional la 12 tumori