Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 3 octombrie 2022. Poşta Română începe livrarea brăţărilor "Butonul Roşu"

Observator de bine, 3 octombrie 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 03.10.2022, 23:14

Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 3 octombrie

1) România a fost premiată de trei ori la cea mai importantă gală a culturii din Europa. Printre câştigători se numără arhitectul Virgil Scripcaru, care a construit o columnă dedicată marelui sportiv Ivan Patzaichin.

2) Poşta Română a început să distribuie la domiciliu primele brăţări care vin în ajutorul persoanelor vârstnice. Prin simpla apăsare a unui buton roşu, acestea pot primi asistenţă personalizată sau ajutor în situaţii de urgenţă.

3) O companie aeriană low-cost a anunţat că va oferi 100.000 de bilete cetăţenilor ucraineni afectaţi de război. Călătorii pot alege între 800 de rute din Europa şi Marea Britanie.

4) Bucureştenii au avut în wekeend ocazia să vadă Capitala de la înălţime, din baloane cu aer cald. Pe Insula Îngerilor de pe Lacul Morii a fost organizat în premieră mondială un festival al baloanelor în interiorul unui oraş.

5) Naţionala de handbal a României a învins Spania la Bucureşti şi a câştigat Trofeul Carpaţi. În cele trei zile de competiţie, tricolorele au mai obţinut un egal cu Austria şi o victorie cu Serbia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 3 octombrie 2022. Poşta Română începe livrarea brăţărilor "Butonul Roşu"