Meniu
Search
x

Video Observator de bine, 30 august. Performanţă uriaşă pentru România la cea mai importantă competiţie floristică din Europa

Observator de bine, 30 august 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

De Ioana Scărlătescu la 30.08.2022, 15:48

Observator de bine, știrile zilei de 30 august

1) După doi ani de pauză din cauza pandemiei, celebrul tren Orient Express a ajuns din nou în România. Garnitura de lux a staţionat la Sinaia, iar călătorii veniţi din toate colţurile lumii au vizitat Castelul Peleş.

2) Festivalul "Fall in Love" începe pe 2 septembrie la Palatul Mogoşoaia şi va aduce pe scenă artişti legendari. Cel mai important nume este britanica Jessie Ware, care le-a transmis fanilor că de abia aşteaptă să îi vadă la concert.

3) Performanţă uriaşă pentru România la cea mai importantă competiţie floristică din Europa. Artistul Nicu Bocancea a terminat competiţia în top 5, alături de ţări cu istorie lungă, precum Olanda, Germania sau Italia.

4) Bucurie neprețuită pentru mii de elevi sărmani din Moldova, care se pregătesc de școală. Părintele Dan Damaschin le-a oferit haine, încălţăminte şi ghiozdane, cumpărate cu banii adunaţi din donaţii sau sponsorizări.

5) La doar 11 ani, un copil din Marea Britanie a fost invitat să se alăture prestigioasei organizaţii Mensa. Elevul are un IQ de 162, mai mare chiar decât al lui Albert Einstein sau Stephen Hawking.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 30 august. Performanţă uriaşă pentru România la cea mai importantă competiţie floristică din Europa