Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 30 decembrie 2020. Prima ţară care aprobă vaccinul anti-COVID dezvoltat de AstraZeneca

Observator de bine: Vaccinul împotriva COVID-19 dezvoltat de AstraZeneca a fost aprobat în Marea Britanie, un căţel a fost salvat de pompieri din apele îngheţate ale unui lac, în China.

de Redactia Observator

la 30.12.2020, 18:29

Vezi și

Observator de bine, ştirile zilei de 30 decembrie 2020

1) Marea Britanie, prima ţară care aprobă vaccinul anti-Covid produs de AstraZeneca și Universitatea Oxford. Acesta este cel de-al doilea ser anti-covid aprobat.

2) Un câine a fost salvat din apele îngheţate ale unui lac din Beijing, China. Întreaga scenă a fost surprinsă de către pompierii care au intervenit la faţa locului.

3) Un fenomen astronomic deosebit a avut loc în această dimineaţă: "luna rece". Acest eveniment apare iarna, iar luna poate fi observată pe cer pentru o perioadă mai lungă de timp.

4) În ciuda problemeleor cu platforma online de programări, vaccinările continuă în Timişoara. 350 de medici vor fi imunizaţi astăzi şi mâine.

5) Un bătrân în vârstă de 94 de ani, din Italia, care se simţea singur de sărbători a cerut ajutorul la 112. Carabinierii au venit şi au ciocnit un pahar cu el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 30 decembrie 2020. Prima ţară care aprobă vaccinul anti-COVID dezvoltat de AstraZeneca