Antena Meniu Search
x

Video 350 de cadre medicale din Timiș vor primi astăzi și mâine vaccinul anti-COVID. Restul țării, pe modul "pauză" până pe 4 ianuarie

Timiş este printre puţinele judeţe în care se mai fac vaccinări anul acesta, în spitalele suport! Restul ţării este pe modul "pauză" până în 4 ianuarie.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 30.12.2020, 09:42

Vezi și
  • 350 de cadre medicale din Timiș vor fi vaccinate azi și mâine anti-COVID
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

350 de cadre medicale de la Spitalul Județean din Timișoara vor primi astăzi și mâine vaccinul anti-COVID. Cererea a fost mult mai mare, au spus reprezentanții spitalului. Aceștia au făcut demersuri către DSP Timiș să nu oprească vaccinarea și aici, în condițiile în care, restul țării este în pauză până în 4 ianuarie din cauza problemelor cu platforma unde trebuie înregistrați medicii care sunt vaccinați.

De altfel, din tranșa de peste 10.000 de doze de vaccin care a ajuns ieri la Timișoara au mai fost distribuite doze și către Spitalul de Copii Louis Țurcanu, Spitalul din Lugoj, dar și la Spitalul Militar.

Operațiunea este extrem importantă pentru că vaccinarea este singura metodă cu care putem combate efectele negative ale valului trei al pandemiei, susține și directorul Spitalului de Boli Infecțioase din Timișoara, care avertizează că virusul cu tulpină modificată nu ne va ocoli. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » 350 de cadre medicale din Timiș vor primi astăzi și mâine vaccinul anti-COVID. Restul țării, pe modul "pauză" până pe 4 ianuarie