Antena Meniu Search
x

Foto Un căţel a fost salvat de pompieri din apele îngheţate ale unui lac, în China

Un câine a fost salvat din apele îngheţate ale unui lac din Beijing, China. Se pare că animalul era la plimbare cu stăpâna sa în momentul în care incidentul a avut loc. Întreaga scenă a fost surprinsă de către pompierii care au intervenit la faţa locului.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 30.12.2020, 09:11

Animalul era la plimbare cu stăpâna sa
Căţelul a fost salvat din apele îngheţate ale unui lac din Beijing, China - Beijing Fangshan Fire Brigade
  • Un căţel a fost salvat de către pompieri din apele îngheţate ale unui lac
  • Incidentul a avut loc în Beijing, China

Un husky a fost salvat de pompierii chinezi, după ce a rămas blocat în mijlocul unui lac pe jumătate înghețat, într-un parc din Beijing.

Animalul a căzut din greşeală în apa înghețată, în timp ce se plimba cu stăpâna sa în jurul lacului. În ziua respectivă, temperatura scăzuse până la minus opt grade Celsius. Speriată de faptul că patrupedul nu mai poate ieşi din apa îngheţată, femeia a cerut sprijinul autorităţilor locale. 

Filmările arată cum căţelul neajutorat încearcă să se agațe de marginea gheții, cu jumătate din corpul său scufundat în apă, înainte de a fi tras în siguranță la mal de către pompieri. Aceştia au folosit o frânghie ce a fost atașată la un colac de salvare, ca alternativă la ideea de a merge direct în lac după animal, variantă ce se putea dovedi a fi mult mai periculoasă. 

Din fericire, câinele a fost adus în siguranţă la mal. Se pare că animalul nu ar fi suferit vreun traumatism în urma incidentului, notează dailymail.co.uk.

Semnal de alarmă

Autoritățile locale au relatat ulterior incidentul prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare. Ei au avertizat proprietarii de animale de companie să-și plimbe câinii cu lesă și cu precauție suplimentară mai ales în timpul iernii.

La începutul acestei luni, un golden retriever din China a trecut printr-o încercare similară după ce a căzut într-un lac din Bole, Xinjiang. Animalul a fost eliberat în cele din urmă și a fost înapoiat proprietarului său, după ce salvatorii l-au scos din apa înghețată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un căţel a fost salvat de pompieri din apele îngheţate ale unui lac, în China