Meniu
Search
x

Video Observator de bine, 30 noiembrie 2021. Dacia deschide comenzile pentru noul său model de familie

Observator de bine, 30 noiembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

De Greta Gavrilă la 30.11.2021, 20:10

Observator de bine, știrile zilei de 30 noiembrie

1) Prima autostradă construită în întregime după 1989 a fost dată în folosinţă. Şoferii vor putea ajunge de acum mult mai rapid şi fără întrerupere de la Sibiu la Cluj Napoca.

2) De Ziua Naţională, Dacia deschide comenzile pentru noul său model de familie, Jogger. Preţurile pornesc de la 14.000 de euro, iar primele livrări sunt programate pentru luna martie a anului 2022.

3) Prima Doamnă a Statelor Unite a dezvelit decoraţiunile de sărbători de la Casa Albă. Ornamentele folosite sunt sub formă de porumbei şi stele, în semn de omagiu pentru sacrificiul lucrătorilor din prima linie a luptei cu pandemi.

4) Salvare miraculoasă a unui japonez de 69 de ani, care a plutit în derivă timp de o zi, după ce barca în care se afla s-a răsturnat. Paza de Coastă l-a găsit în timp ce se ţinea de o elice pentru a rămâne la suprafaţă şi l-a salvat în ultima clipă.

5) Barbados a devenit republică şi a întrerupt legăturile imperiale cu Marea Britanie, vechi de 400 de ani. La ceremonie de învestire a preşedintelui ales au participat Prinţul Charles şi celebra cântăreaţă Rihanna.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 30 noiembrie 2021. Dacia deschide comenzile pentru noul său model de familie