Antena Meniu Search
x

"Ţine-te strâns!". Salvare miraculoasă a unui japonez de 69 de ani. A fost scos din marea agitată după 22 de ore

Un bărbat în vârstă de 69 de ani din Japonia a fost salvat din apele mării agitate, după ce a petrecut mai bine de 22 de ore plutind.

de Redactia Observator

la 30.11.2021, 14:20

Bărbatul de 69 de ani a supravieţuit în mod miraculos
Bărbatul de 69 de ani a supravieţuit în mod miraculos - Shutterstock - foto ilustrativ

Bărbatul, al cărui nume nu a fost încă făcut public, se afla singur pe o barcă în largul mării din regiunea Kagoshima şi se îndrepta spre insula Yakushima, când sâmbătă după-amiaza, s-a răsturnat, scrie The Guardian.

El a reuşit să alerteze un coleg de pe insulă, pe care l-a chemat pentru a-l ajuta. Căutările au durat însă câteva ore bune, bărbatul fiind găsit după aproape o zi. El a fost găsit stând pe motorul bărcii, ţinându-se strâns de o parte a elicei. "A stat singur în mare timp de 22 de ore. Sunt uimit de abilităţile lui de supravieţuire", a spus un oficial al pazei de coastă. In imaginile difuzat de paza de coastă, se observă cum o echip îl încurajează pe bărbat strigând "Venim! Mai durează puţin. Ţine-te strâns"

Bărbatul a reuşit să se înfăşoare într-o folie de plastic gri, care l-a ajutat pentru că nu a permis ca temperatura corpului să scadă, evitând hipotermia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » "Ţine-te strâns!". Salvare miraculoasă a unui japonez de 69 de ani. A fost scos din marea agitată după 22 de ore