Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 31 mai 2021. Comoara descoperită îngropată în Buftea; Pui de urs, salvat de pe marginea drumului

Observator de bine, 31 mai 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 31.05.2021, 16:44

Francesca Simionescu
Francesca Simionescu

Observator de bine, știrile zilei de 31 mai 2021

1) Cea mai mare tranşă de vaccin Pfizer a sosit astăzi în România. Mai bine de un milion de doze au fost distribuite în centrele de stocare din ţară.

2) Un căutător de comori a descoperit în Buftea peste 200 de monede antice, vechi de mii de ani. Potrivit legii, bărbatul ar putea păstra peste 40% din valoarea lor.

3) Două românce au arbitrat cel mai important meci al anului la handbal feminin. Cristina Năstase şi Simona Stancu au împărţit dreptatea în finala Ligii Campionilor, disputată la Budapesta.

4) Un pui de urs a fost salvat de jandarmi de pe marginea unui drum din Argeş. Animalul căzuse de pe versant şi avea picioarele din spate fracturate.

5) Debut cu dreptul pentru România la Roland Garros. Ana Bogdan, locul 102 mondial, s-a calificat în turul secund după un meci în care a pierdut doar patru game-uri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 31 mai 2021. Comoara descoperită îngropată în Buftea; Pui de urs, salvat de pe marginea drumului