Antena Meniu Search
x

Vicepreşedintele CNCAV anunţă o tranşă record pentru România: 1.091.610 de doze de vaccin Pfizer vor ajunge în ţară

Vicepreşedintele CNCAV a anunţat că luni va intra în România cea mai mare tranşă de vaccin produs de Pfizer/BioNTech, respectiv 1.091.610 doze vaccin.

De Redactia Observator la 30.05.2021, 09:34
Vicepreşedintele CNCAV anunţă o tranşă record pentru România: 1.091.610 de doze de vaccin Pfizer vor ajunge în ţară
Vicepreşedintele CNCAV anunţă o tranşă record pentru România: 1.091.610 de doze de vaccin Pfizer vor ajunge în ţară - Profimedia Images

”Tranşă record pentru România! Mâine dimineaţă vor ajunge în ţara noastră 1.091.610 doze vaccin Pfizer/BioNTech, cea mai mare tranşă de la debutul campaniei de vaccinare. Trei aeronave sunt pregătite astfel încât dozele să fie livrate în siguranţă, iar zborurile vor avea loc pe aeroporturile Otopeni, Cluj-Napoca şi Timişoara”, a transmis, duminică, Andrei Baciu.

Unde vor fi distribuite dozele cu serul

Potrivit acestuia, aceste doze vor ajunge în centrele regionale din Constanţa, Timişoara, Cluj-Napoca, Bucureşti, Iaşi şi Braşov.

”Mă bucur că cele 4 companii autorizate în Uniunea Europeană livrează vaccinurile conform planului stabilit cu ţara noastră. Este important ca fiecare doză să fie folosită în centrele deschise în toată ţara”, a mai scris Baciu.

Serul produs de Pfizer/BioNTech este folosit în România din 27 decembrie 2020, când a început prima etapă a campaniei naţionale de vaccinare.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sanatate » Vicepreşedintele CNCAV anunţă o tranşă record pentru România: 1.091.610 de doze de vaccin Pfizer vor ajunge în ţară