Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 4 august. Imagini cu cea mai spectaculoasă pistă de biciclete din România

Observator de bine, 4 august 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 04.08.2022, 16:43

Oana Ormenişan
Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 4 august

1) Momente emoţionante pentru o fetită de 8 ani din Ucraina, care s-a refugiat împreună cu familia în Galaţi. Jandarmii au mers în vizită pentru a-i aduce o păpuşă şi dulciuri, după ce au aflat de marea ei dorinţă de pe reţelele de socializare.

2) Cea mai spectaculoasă pistă de biciclete din România a fost dată în folosinţă. A costat 800.000 de lei, face legătura între două localităţi de la poalele Apusenilor şi oferă peisaje impresionante.

3) După o viață la lumina lumânării, oamenii dintr-un sat izolat din Vâlcea au ajuns să aibă în sfârşit curent. O asociație a instalat panouri solare în zonă, iar localnicii pot aprinde becul acum și la peste 1.800 de metri altitudine.

4) Concertul susţinut de Harry Styles în Lisabona a fost întrerupt câteva minute pentru un moment special. Cântăreţul i-a împrumutat microfonul unui tânăr din public, care şi-a cerut cu succes iubita în căsătorie.

5) Celebrul actor Dev Patel şi-a riscat viaţa pentru a salva un bărbat care fusese atacat cu un cuţit. Vedeta din Marea Britanie a intervenit rapid pentru a opri altercaţia, înainte să aibă loc o tragedie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 4 august. Imagini cu cea mai spectaculoasă pistă de biciclete din România