Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 4 octombrie 2022. Un oraş din Transilvania reuşeşte să producă energie electrică din gunoaiele de la grajdul fermelor

Observator de bine, 4 octombrie 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 04.10.2022, 09:40

Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 4 octombrie

1) Universitatea "Ştefan cel Mare" din Suceava se poate lăuda cu un număr record de studenţi străini. 600 de tineri din 25 de ţări au venit să obţină aici diploma de licenţă sau doctoratul.

2) Un oraş din Transilvania reuşeşte să producă energie electrică din gunoaiele de la grajdul fermelor. Proiectul a costat trei milioane de euro şi asigură atât iluminatul stradal, cât şi consumul instituţiilor publice.

3) La Sibiu s-a deschis o şcoală ucraineană, dedicată familiilor care au fugit de război. Copiii pot învăţa atât în limba maternă, cât şi în limba română.

4) NASA a organizat cel mai mare eveniment pentru programatori la nivel global în Craiova. Concursul a adunat 35.000 de pasionați de tehnică, inginerie și soluții pentru explorarea spațiului.

5) Legendara trupă "Genesis" şi-a vândut catalogul muzical pentru 300 de milioane de dolari. Membrii formaţiei spun că au primit asigurări că melodiile lor fi promovate pe reţelele de socializare, pentru a le face cunoscute noilor generaţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 4 octombrie 2022. Un oraş din Transilvania reuşeşte să producă energie electrică din gunoaiele de la grajdul fermelor