Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 5 ianuarie 2023. ROBOR a început anul în scădere; Cancerul uterin, diagnosticat în câteva secunde

Observator de bine, 5 ianuarie 2023, prezentat de Oana Ormenișan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 05.01.2023 , 13:14

Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 5 ianuarie 2023

1) Veşti bune pentru românii cu credite legate la ROBOR. Indicele a început anul în scădere şi a ajuns la 7.53, după un maxim de peste 8 în ultimele luni, arată datele BNR.

Articolul continuă după reclamă

2) Proiect unic în România. Ţara noastră ar putea avea curând o reţea de peste 1.700 kilometri de piste de biciclete care să lege judeţele Timiş, Arad, Caraş Severin şi Hunedoara.

3) Descoperire revoluţionară a cercetătorilor britanici. Cancerul endometrial va putea fi diagnosticat în doar câteva secunde cu ajutorul unui bisturiu, cu o acurateţe de 89%.

4) Actorul Jeremy Renner, accidentat grav în timp ce curăţa zăpada, a postat primul mesaj de pe patul de spital. Le-a mulțumit fanilor pentru sprijinul transmis pe reţelele sociale.

5) Şi prima ţară care anunţă că va denumi un stadion după legendarul Pele. "O recunoaştere a măreţiei", au spus autorităţile din Insulele Capului Verde.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Călătoriți cu trenul pe caniculă?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 5 ianuarie 2023. ROBOR a început anul în scădere; Cancerul uterin, diagnosticat în câteva secunde