Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 5 octombrie 2022. De luna viitoare, programul "Rabla" va ajunge şi la becuri

Observator de bine, 5 octombrie 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 05.10.2022, 09:39

Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 5 octombrie

1) Banca Mondială a îmbunătăţit estimările privind economia României în 2022. Ultimul raport al instituţiei arată o creştere de 4,6% pentru 2022, faţă 2,9% cât prevedea prima estimare.

2) De luna viitoare, programul "Rabla" va ajunge şi la becuri. Persoanele care vor să le înlocuiască pe cele din casă cu unele economice vor primi de la stat 200 de lei.

3) Trei cercetători vor împărţi Premiul Nobel pentru Fizică. Aceştia au fost recompensaţi pentru descoperirile făcute în domeniul tehnologiei cuantice.

4) România va primi de la Uniunea Europeană 1,4 miliarde de euro pentru proiecte de independență energetică și combaterea sărăciei energetice. Banii vor fi folosiţi pentru a ajuta categoriile defavorizate.

5) Trupa Depeche Mode revine la Bucureşti pe 26 iulie 2023, unde va susţine un concert pe Arena Naţională. Show-ul va cuprinde piese de pe noul album, dar şi melodii deja consacrate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 5 octombrie 2022. De luna viitoare, programul "Rabla" va ajunge şi la becuri