Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 6 ianuarie 2022. Un adolescent a returnat 9.700 de lei, bani găsiţi într-un bancomat

Observator de bine, 6 ianuarie 2022, prezentat de Mihaela Donosa.

de Mihaela Donosa

la 06.01.2022, 17:57

Mihaela Donosa
Mihaela Donosa

Observator de bine, știrile zilei de 6 ianuarie

1) Gest impresionant al unui adolescent din Satu Mare, care a găsit 9.700 de lei în fanta unui bancomat. Tânărul a lansat un apel pe Facebook pentru găsirea proprietarului, iar în scurt timp a fost contactat de soţia celui care pierduse banii.

2) Primelele medicamente anti-covid vor ajunge şi la noi în ţară la finalul lunii ianuarie. Vor fi administrate gratuit în spitale, însă nu se vor găsi de vânzare în farmacii.

3) Simona Halep a început cu dreptul 2022 şi s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Melbourne. Tenismena româncă a învins-o în optimi pe Elena Gabriela Ruse, în două seturi.

4) Celebrul golf thailandez din filmul "Plaja" a fost redeschis pentru turişti. Autorităţile au interzis accesul pe insulă în ultimii 3 ani, pentru a permite populaţiei de corali aproape decimate să se regenereze.

5) Tânăra din România care a ajuns eroină în Statele Unite, după ce a salvat viaţa unui antrenor, şi-a spus povestea în exclusivitate pentru Observator. Nadia Popovici a dezvăluit că a fost recompensată cu 10.000 de dolari, pentru a-şi continua studiile la Medicină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 6 ianuarie 2022. Un adolescent a returnat 9.700 de lei, bani găsiţi într-un bancomat