Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 6 iulie 2021. O universitate din România, în topul preferințelor studenților străini

Observator de bine, 6 iulie 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 07.07.2021, 00:50

Francesca Simionescu
Francesca Simionescu

Observator de bine, știrile zilei de 6 iulie 2021

1) Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi este în topul preferinţelor pentru studenţii străini. Tineri din peste 70 de ţări spun că au ales să vină aici pentru calitatea învăţământului şi taxele mici.

2) Prezenţă puternică pentru ţara noastră la festivalul de film de la Cannes, care a început astăzi. Patru producţii româneşti se luptă pentru premiile puse la bătaie, iar Cristian Mungiu a fost ales preşedintele juriului Semaine de la Critique.

3) O tânără dintr-un centru de plasament din Iaşi a obţinut printre cele mai mari medii din ţară la Bacalaureat. Eleva a luat examenul cu 9,93 şi a fost felicitată de autorităţi pentru performanţa sa.

4) Românii cu credite în lei se vor bucura în lunile următoare de rate mai mici. Indicatorul în funcție de care se calculează dobânzile a ajuns la un minim istoric.

5) Un adolescent din Marea Britanie a reuşit să strângă peste jumătate de milion de lire sterline în scopuri caritabile. Băiatul spune că a fost impresionat de poveştile oamenilor afectaţi de pandemie şi a vrut să le vină în ajutor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 6 iulie 2021. O universitate din România, în topul preferințelor studenților străini