Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 7 ianuarie 2022. CFR Călători dă startul ofertei “Trenurile Zăpezii"

Observator de bine, 7 ianuarie 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 07.01.2022, 17:30

Ioana Scărlătescu
Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 7 ianuarie

1) Expoziţia "Leonardo Da Vinci şi maşinăriile sale" revine pentru a doua oară în România, la Cluj. Aclamată şi vizitată la nivel mondial, aceasta conţine replici ale invenţiilor geniului renascentist.

2) Invenţii spectaculaose prezentate în acest an la Salonul de Electronică şi Consum din Las Vegas. Pasionaţii de tehnologie pot admira maşina care îşi schimbă culoare instant sau... pisica-robot.

3) CFR Călători dă startul ofertei “Trenurile Zăpezii", de săptămâna viitoare şi până la finalul lunii februarie. Turiştii care vor să bucure de schi în staţiunile montane vor avea reduceri de 25% la bilete.

4) China a inaugurat o autostradă subacvatică, cu o lungime de 11 kilometri. Construcţia ei a durat 5 ani, iar costurile se ridică la un miliard şi jumătate de dolari.

5) Dubaiul a intrat în Cartea Recordurilor cu o piramidă de 9 metri făcută din pahare. Pentru a celebra reuşita, câştigătorii le-au umplut cu şampanie şi s-au bucurat împreună de premiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 7 ianuarie 2022. CFR Călători dă startul ofertei “Trenurile Zăpezii"