Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 8 februarie 2022. Descoperire unică făcută de trei tineri în Prahova

Observator de bine, 8 februarie 2022, prezentat de Mihaela Donosa.

de Mihaela Donosa

la 08.02.2022, 16:11

Mihaela Donosa
Mihaela Donosa

Observator de bine, știrile zilei de 8 februarie

1) Oraşul Oradea a fost nominalizat pentru cea mai bună destinaţie europeană turistică în anul 2022. În urmă cu doi ani, a fost numit şi printre cele mai sigure din Europa, în contextul pandemiei de covid-19.

2) Alpiniştii români Horia Colibăşanu şi Marius Gane pornesc într-o nouă expediţie extremă în Himalaya. Vor să cucerească al treilea vârf al planetei, fără ajutor din partea şerpaşilor.

3) Descoperire unică făcută de trei tineri în Prahova, în timp ce căutau vestigii istorice. După 5 ore de săpături, au dat peste un vas celtic vechi de 2.500 de ani, iar acum se pregătesc să primească o recompensă considerabilă.

4) Gest caritabil făcut de un fotbalist marocan, impresionat de drama copilului de 5 ani care a sfârşit într-un puţ adânc de 32 de metri. Sportivul a promis că va dona familiei o casă complet utilată.

5) Un american a dat lovitura la Loterie, după ce a cumpărat 264 de bilete. Toate au fost câştigătoare, iar suma câştigată se ridică la peste 132.000 de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 8 februarie 2022. Descoperire unică făcută de trei tineri în Prahova