Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 9 noiembrie 2021. Aurora Boreală a făcut spectacol pe cerul statului Alaska

Observator de bine, 9 noiembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 09.11.2021, 17:33

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 9 noiembrie 2021

1) Medicii străini care au venit în România pentru a trata bolnavii de coronavirus s-au îndrăgostit de ţara noastră. După ce se va termina pandemia, ei au promis că vor reveni la noi pentru a-şi petrece vacanţa.

2) Aurora Boreală a făcut spectacol pe cerul statului Alaska, care a fost colorat în nuanţe de verde, albastru şi roz. Cei mai norocoşi au fost localnicii din Fairbanks, unde fenomenul a fost cel mai vizibil.

3) Prinţesa Charlene s-a întors în Monaco după 10 luni petrecute în Africa de Sud. Presa a fotografiat-o împreună cu soţul şi cei doi copii, fapt care infirmă zvonurile cu privire la un posibil divorţ iminent.

4) Un băiețel din China a fost salvat după ce a rămas cu limba lipită de un stâlp înghețat. Pompierii sosiţi la faţa locului au turnat apă caldă pentru a-l elibera şi apoi l-au dus acasă.

5) O adolescentă de 16 ani răpită în Statele Unite a fost salvată cu ajutorul unui semnal pe care l-a învăţat pe Tik Tok. Fata i-a făcut gestul cu pumnul închis unui şofer din trafic, iar acesta şi-a dar seama că are nevoie de ajutor şi a alertat poliţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 9 noiembrie 2021. Aurora Boreală a făcut spectacol pe cerul statului Alaska