Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 9 septembrie 2021. Emma Răducanu se luptă pentru un loc în marea finală de la US Open

Observator de bine, 9 septembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 10.09.2021, 01:33

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 9 septembrie 2021

1) Emma Răducanu scrie istorie la turneul de la US Open. A devenit prima tenismenă care porneşte din calificări şi ajunge în semifinală.

2) Câinii care pot depista persoanele infectate cu coronavirus vor ajunge şi pe aeroportul din Cluj. Decizia a fost luată după ce proiectul pilot desfăşurat pe aeroportul din Sibiu s-a dovedit a fi un succes major.

3) Astăzi a început UNTOLD, cel mai mare festival de muzică din Europa. Pe scena principală vor urca artişti de renume, printre care David Guetta, Martin Garrix şi Parov Stelar.

4) Papa Francisc le-a trimis 15.000 de îngheţate deţinuţilor din Roma, pentru a-i ajuta să se mai răcorească. Italia s-a confruntat cu una din cele mai călduroase veri din istorie, iar temperaturile s-au apropiat de 50 de grade Celsius.

5) Harrison Ford a reluat filmările pentru Indiana Jones 5, film care va avea premiera la mijlocul anului viitor. Starul american a fost nevoit să facă o pauză de trei luni, după ce s-a accidentat la umăr.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 9 septembrie 2021. Emma Răducanu se luptă pentru un loc în marea finală de la US Open