Antena Meniu Search
x

Video Observator Trending: vedeta comparată cu "Alien", după ce a apărut cu masca la petrecere

Observator Trending, prezentat de Antonia Roşu.

de Antonia Roşu

la 15.07.2022, 20:30

Vezi și

Observator Trending, ştirile săptămânii

1) Nici Formula 1 nu mai ţine pasul cu Kim Kardashian. Vedeta a sosit la petrecerea Balenciaga cu o mască neagră pe faţă, creată de casa de modă împreună cu constructorul din formula 1, Mercedes AMG. Oficial, scutul te ajută să respiri mai bine. Neoficial, aruncă internetul în aer şi te transformă în subiect de glume. Pe reţelele de socializare, oamenii au comparat-o cu Darth Vader sau cu extraterestrul din filmul „Alien”. Până în prezent, nu se ştie cu exactitate cum a reuşit Kim Kardashian să mănânce cu masca la petrecere, însă am aflat că valoarea accesoriului este de numai 5,600 de dolari.

2) Doi ani de căsnicie şi o telenovelă în sala de judecată mai târziu, drama dintre Johnny Depp şi Amber Heard continuă. Actorul nu şi-a putut privi o secundă fosta soţie în timpul procesului, însă pe noul album se dezlănţuie şi îi arată degetul pe care a acuzat-o că i l-a tăiat cu o sticlă de vodcă. Printre versurile pe care i le dedică se numără "stai acolo ca un câine cu o mâncărime de 7 ani" şi "dacă as avea un cent, n-ar ajunge niciodată în mâna ta". Deşi Johnny Depp nu îi rosteşte numele în niciuna dintre melodii, nu este nevoie să fii vreun geniu ca să îţi dai seama cui îi sunt adresate. Albumul se lansează chiar vineri, iar un lucru este cert: Amber Heard va conduce o perioadă cu radioul oprit.

3) Dacă tot l-a bătut în finală, acum se pregăteşte să îl scoată în oraş ca să îl împace. Cel mai la modă cuplu din tenisul mondial este unul la care puţini se aşteptau: Novak Djokovici, campionul de la Wimbledon, şi Nick Kyrgios, campionul absolut al amenzilor. Australianul a fost pedepsit de 3 ori doar la acest turneu, fie pentru că a scuipat înspre spectatori, fie pentru că a înjurat pe teren. Kyrgios se poate "lăuda" cu sancţiuni de 544.000 de dolari în carieră, un record absolut. "Relaţia" lor a început în 2019, cu o serie de jigniri reciproce, însă ultimul act de la Wimbledon a adus marea împăcare. Kyrgios a reuşit să se strecoare printre mesajele primite de Djokovic pe Instagram şi l-a convins să iasă împreună la cină după meci. Spre uşurarea lui, sârbul a promis că face cinste cu masa, astfel că nu va trebui să-şi facă griji că rămâne fără bani pentru a-şi putea plăti amenzile.

4) Când spui Cameron Diaz, ultimul lucru la care te gândeşti este “cărăuş de droguri”. Ei bine, fix asta s-a întâmplat înainte de primul ei film, unde a dat lovitura alături de Jim Carrey. Actriţa a mărturisit că în tinereţe visa la o carieră în modeling la Paris, însă singurul job pe care l-a primit timp de un an a fost să care o valiză suspectă. "Jur pe Dumnezeu că am fost folosită pentru a transporta droguri în Maroc!", a povestit Cameron Diaz. La câteva luni de la incident, actriţa obţinea rolul vieţii, în filmul "Masca", iar restul este istorie. Un scenariu cu final fericit, mai ales dacă stăm să ne gândim că risca 10 ani de închisoare, nu?

5) Pentru Snoop Dogg, toate drumurile par să ducă spre Transilvania. Dacă nu a venit în vizită în comuna Bogata, din judeţul Mureş, aşa cum anunţa pe Instagram în 2016, rapperul a ajuns acum să se dueleze cu vampirii din zonă. Îmbrăcat în costum de cowboy, Snoop Dogg face pereche cu Jamie Foxx pentru a apăra lumea de monştri, într-una din cele mai aşteptate producţii de la Netflix. Filmul îşi va arăta colţii pe platforma de streaming la începutul lunii august, iar scenele de acţiune promit să nu dezamăgească.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Observator Trending » Observator Trending: vedeta comparată cu "Alien", după ce a apărut cu masca la petrecere