Antena Meniu Search
x

Video Observator Trending: fiica de 18 ani şi fosta soţie a lui Charlie Sheen s-au apucat de OnlyFans

Observator Trending, prezentat de Antonia Roşu.

de Antonia Roşu

la 08.07.2022, 18:17

Vezi și

Observator Trending, ştirile săptămânii

1) Dacă ai cumva impresia că ai o perioadă grea, stai să vezi cum arată o săptămână din viaţa lui Charlie Sheen. Pentru început, fiica de 18 ani a actorului, Sami, a anunţat că a luat o decizie "curajoasă": renunţă la liceu pentru a se dedica exclusiv platformei Only Fans, care le permite utilizatorilor să monetizeze conţinutul, de multe ori unul explicit.

Câteva zile mai târziu, fosta soţie a actorului s-a apucat să îi facă concurenţă şi şi-a făcut şi ea cont pe Only Fans. Dacă tânăra s-a rezumat să ceară 20 de dolari pe lună, Denise Richards a considerat că merită totuşi mai mult şi a ridicat ştacheta la 25 de dolari. Ca şi cum nu era suficient, Charlie Sheen a aflat apoi că şi cealaltă fiică, de 17 ani, a fost la un pas de moarte, după ce a intrat cu maşina într-un baraj. Cu două probleme şi jumătate pe cap, actorul s-a resemnat să declare că vrea doar să trăiască în pace.

2) Toată lumea s-a adunat să o vadă pe Adele la primul ei concert după o pauză de 5 ani. Şi când spun toată lumea, nu mă refer numai la cei 65,000 de oameni din public. Mă refer şi la actualul iubit şi fostul soţ. Unul lângă celălalt. Braţ la braţ. Dădăcindu-l împreună pe fiul artistei.

Dacă fostul soţ a fost numai un zâmbet, actualul partener nu a părut deloc încântat de ipostaza în care a ajuns: Rich Paul a fost fotografiat cum se uită încruntat ba în jur, ba în telefon. Concertul a fost presărat cu mai multe incidente, însă din fericire pentru Adele niciunul care să îi implice pe cei doi: câţiva fani au leşinat în tribune şi a fost nevoie de intervenţia medicilor. 

3) Cel mai înfometat american din toate timpurile a reuşit să câştige pentru a cincisprezecea oară concursul anual de mâncat hotdogi - da, acest "sport" chiar există şi înregistrează audienţe uriaşe peste ocean. Fenomenul Joey Chestnut, supranumit "Fălci", a dat gata 63 de crenvurşti în doar 10 minute şi a obţinut marea victorie chiar de Ziua Americii.

Fanii, totuşi, au avut o nemulţumire: nu a reuşit să se apropie de performanţa stabilită anul trecut, când a înfulecat 76 de hotdogi. La feminin, câştigătoare a fost Miki Sudo, care a mâncat 40 de porţii. Tânăra a explicat la finalul competiţiei de ce a ţinut să fie prezent şi fiul ei de doar un an: "Am vrut să îi dau un exemplu. Dacă faci ceea ce iubeşti şi îţi depăşeşti limitele, s-ar putea să fii victorios", a spus Miki.

4) Cântăreaţa cu cele mai bune melodii de despărţire a hotărât să se aşeze, în sfârşit, la casa ei. Taylor Swift i-a spus DA lui Joe Alwyn, cu care este împreună de 5 ani... timp în care nu prea s-a mai bucurat de acelaşi succes muzical, posibil din lipsă de subiecte.

În trecut, artista a fost cuplată cu numeroase vedete precum Joe Jonas, Jake Gyllenhaal sau Calvin Harris, iar la finalul relaţiei a avut grijă să dedice fiecăruia câte un album, în care să dezvăluie lucruri deloc onorabile despre ei. Taylor şi Joe ar trebui să se căsătorească în 2024... asta dacă nu cumva cântăreaţa se hotărăşte până atunci să scoată un nou album de succes.

5) Sezonul 4 al serialului "Stranger Things" doboară record după record. Netflix anunţă că ultimele episoade, lansate la finalul lunii mai, au trecut de borna de un miliard de ore vizionate în total. Singurul care îi mai stă în cale acum este celebrul "Squid Game", însă se pare că nu pentru multă vreme.

Nu doar serialul i-a fascinat pe fani, ci şi imaginile din culise: o filmare cu transformarea actorului Jamie Campbell Bower în monstrul Vecna a ajuns virală pe reţelele de socializare. Întregul proces dura, zilnic, nu mai puţin de 6 ore, timp în care acesta trebuia să stea lipit de un scaun, iar singurele bucurii erau o cafea de la Starbucks şi scurte convorbiri la telefon. Oare cum o fi mers la toaletă?

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Observator Trending » Observator Trending: fiica de 18 ani şi fosta soţie a lui Charlie Sheen s-au apucat de OnlyFans