Ai grijă de tine. Pentru tine

De Laura Nureldin.
Publicat: 29.07.2021, 11:40.
Actualizat: 29.07.2021, 17:38

Nu știu alții cum sunt, dar mie imi crește tensiunea când, în fiecare an, odată cu colțul ierbii, răsar și reclamele la epilatoare, aparate de ras, șosete exfoliante și mai știu eu ce trăznăi menite să "te pregătească pentru vară". De parcă ar fi de la sine înțeles că, în restul anului, femeia româncă e un pui de Neanderthal care umblă cu părul de pe corp împletit în codițe și cu călcâiele crăpate. "Că nu se vede".

Reclamă
Laura Nureldin

Laura Nureldin

Or, nu-i deloc așa. Știu o grămadă de femei (și eu printre ele) care se îngrijesc și dacă "se vede", și dacă nu. "Păi n-am bani". Da' cine a zis că trebuie să-ți cumperi cea mai scumpă cremă din raion? Există o sumedenie de creme, loțiuni și alte cele făcute de producători autohtoni, cu ingrediente naturale, și care costă cât o bere. Cu siguranță îți permiți să dai banii ăia o dată la două luni ca să arăți bine. Și, mai ales, ca să TE SIMȚI bine.

Exact: nu te gândi că o faci pentru altcineva - e, în primul rând, pentru tine. Eu nu folosesc produse de îngrijire scumpe, ci produse care mi se potrivesc. Pe polița mea din baie sunt cutiuțe pe care scrie românește, care conțin produse fabricate în România, și care - toate, împreună - nu costă cât o cremă dintre cele "la modă" sau promovate ca fiind "miraculoase".

Data viitoare când mergi la cumpărături, dragă femeie, uită-te cu atenție la raionul de cosmetice. O să găsești acolo niște adevărate comori ascunse. Made in Romania, ca și tine. Ca și mine.

Reclamă

Nu prețul mare te ajută să te prețuiești. Dar prețul pe care-l pui pe tine contează enorm. O să vrei să te simți așa tot anul, nu doar vara, când o reclamă sau mai multe te învață că e musai să arăți bine. Meriți să arăți și să te simți bine mereu. Pentru tine.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citește și
recomandari pe a1.ro
Vlăduța Lupău merge la Paris pentru a-și rezolva problemele de sănătate. Ce declarații a făcut cântăreața
Vlăduța Lupău merge la Paris pentru a-și rezolva problemele de sănătate. Ce declarații a făcut cântăreața
Reclamă