Antena Meniu Search
x

Congresul PSD de sâmbătă se poate transforma într-un adevărat război în partidul de guvernământ

A început bătălia pe funcţii în interiorul PSD. În acest moment, doar funcţia lui Liviu Dragnea nu pare ameninţată. Dar scandalul abia a început.

Vezi și

A început bătălia pe funcţii în interiorul PSD. În acest moment, doar funcţia lui Liviu Dragnea nu pare ameninţată. Dar scandalul abia a început. Sâmbătă, la Congres vor fi schimbaţi  toţi vicepreşedinţii, în frunte cu numărul doi din partid, Nicolae Bădălău. Până la alegerea noii conduceri, actualii lideri îşi aruncă acuzaţii şi ameninţă cu demisii. 

Şedinţa PSD a început cu scântei. De departe, cele mai mari tensiuni au fost între Codrin Ştefănescu şi Liviu Dragnea. Secretarul general adjunct al PSD i-a cerut şefului de partid să dea explicaţii despre acuzaţiile privind participarea sa la petrecerile SRI. 

Gabriela Firea ameninţă cu demisia, dacă Guvernul nu îi susţine proiectele. În partid a început bătaia pe funcţii. Congresul la care vor fi aleşi 16 vicepreşedinţi va avea loc sâmbătă. 

Pe lângă vicepreşedinţi, ar urma să fie schimbat din funcţie şi preşedintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău.  

După mai bine de 4 ore de discuţii, social democraţii au ieşit mai... îndulciţi. 

Toate candidaturile pentru posturile de vicepreşedinţi vor fi depuse până joi şi vor fi apoi analizate vineri, într-o nouă şedinţă.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri politice » Congresul PSD de sâmbătă se poate transforma într-un adevărat război în partidul de guvernământ