Antena Meniu Search
x

Video A treia "cameră" din Parlament: rețelele sociale. Politicienii și-au mutat activitatea pe Instagram și TikTok

Politicienii încearcă să ţină pasul cu tehnologia şi sunt din ce în ce mai activi pe reţelele de socializare. Dacă până nu demult cea mai populară platformă era Facebook, acum senatori, deputaţi sau lideri de partid au început să folosească tot mai des Instagram şi chiar TikTok. 

de Redactia Observator

la 09.01.2022, 20:29

Vezi și

De departe cel mai activ lider politic pe reţelele de socializare este Florin Cîţu. Preşedintele PNL s-a făcut remarcat mai ales cu postările cu Superman. Celebrele mesaje de Craciun şi Anul nou şi le-a filmat singur într-un mod inedit şi le-a postat pe Instagram. 

Florin Cîțu: Pentru mine lecția lui 2021 vine de la Rocky Balboa. Este despre viaţă. La mulți ani! 

Politicienii, activi pe TikTok

Dacă fostul premier preferă Instagramul, tot mai mulţi politiceni sunt activi pe cea mai populară aplicaţie printre tineri, Tiktok. Filip Hăvârneanu, deputat USR a fost primul politician care a început să posteze pe platformă. Are acum peste 50.000 de urmăritori, iar unele filmuleţe sunt vizionate şi de un milion de ori. Aşa că i-au luat exemplul şi colegii de partid. 

Dan Ivan, senator USR, are aproape 7.000 de urmăritori, dar unele videoclipuri se apropie de un milion de vizualizări. Îl ajută şi melodiile virale pe care le foloseşte la crearea de conţinut. Şi pentru că internauţii au întrebat, senatorul a vrut să lămurească şi cât costă un prânz la restaurantul de la Senat. 

Parlamentar: Foarte mulţi dintre voi mi-aţi scris despre meniul de 10 de lei de la Senat. Haideţi să vedem dacă e aşa. 

Cum arată o zi din viața unui parlamentar

Prin videouri scurte, aleşii le arată internauţilor cum arată o zi de muncă a unui parlamentar. Într-adevăr, magia se întâmplă în plen. Ne-a arătat asta deputatul AUR, Titi Stoica. În martie anul trecut a fost surpins de colegi votând în locul unui coleg. De atunci colegii îi spun: Titi patru mâini. Aşa că deputatul nu a ezitat să se autoironizeze cu o fotografie postată pe reţelele de socializare. 

În speranţa că vor atrage aprecieri, aleşii îşi arată pe reţelele de socializare şi talentele. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri politice » A treia "cameră" din Parlament: rețelele sociale. Politicienii și-au mutat activitatea pe Instagram și TikTok